Betingelser og retningslinjer for brugen af ak.gl

Inden du begynder at bruge ak.gl skal du først acceptere nedenstående vilkår. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du ikke fortsætte med at oprette en profil på ak.gl.

Alt indhold der er tilgængeligt på ak.gl er udelukkende til informationsbrug.

Dit medlemskab er personligt

Når du opretter en profil på ak.gl siger du samtidig ja til at modtage nyhedsbreve fra ak.gl med relevante nyheder og oplysninger fra AK.

Handelsbetingelser for betaling af medlemskab på www.ak.gl

www.ak.gl kan du købe et medlemskab af Atorfillit Kattuffiat. Medlemskabet koster 499 DKK pr. måned.

Fortryder du dit medlemskab inden 14 dage fra betalingen, refunderer vi omgående de 499 DKK

Du kan betale med følgende betalingskort: Visa/Dankort, Mastercard og Maestro.

Administrator:

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev, indmeldelse eller køb fra webshop. Her indsamles oplysninger om navn, by, og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Atorfillit Kattuffiat, skal du rette henvendelse på aknuuk@ak.gl eller telefon (+299) 32 25 77.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Når du siger ja til at oprette en profil på ak.gl accepterer du også at der indimellem kan blive udsendt en mail – som vedrører ak.gl – til den e-mailadresse der er registreret til din profil.

Har du en adfærd vi anser for upassende på ak.gl f.eks. overfor andre brugere og/eller reagerer du ikke på de advarsler vi evt. uddeler, forbeholder vi os ret til at slette din profil og dermed udelukke dig som medlem.

Hvis du ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende ak.gl beder vi dig forlade web-stedet øjeblikkeligt.

ak.gl forbeholder sig ret til at ændre vilkårene på siden til et hvert tidspunkt. Vilkårene er gældende for dig som bruger på ak.gl, og du bedes derfor holde dig ajour med dem ved at besøge denne side jævnligt og læse de nyeste retningslinjer og betingelser for at bruge ak.gl.

Betaling

SPØRGSMÅL OMKRING BETALING

Accepter betalingsmetode

Vi tager imod følgende betalingsmetoder:

  • Mastercard
  • Visa / Dankort
  • Maestro

Kreditkort

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt, samt den samlede pris.

Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker server hos vores betalingsleverandør, hvor du skal indtaste følgende:

  • Kreditkortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan Atorfillit Kattuffiat ikke gennemføre din betaling.

Herefter trykkes på ‘Godkend‘. Beløbet trækkes med det samme på din konto.

Du vil ved modtagelsen af bestillingen få en faktura.

Sådan fungerer dit abonnement

 

Sådan fungerer dit abonnement:

Efter din evt. købsforpligtelse kan du når som helst opsige dit abonnement. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter din betaling for medlemskabet.

Dit abonnement

Som medlem af vores medlemskabs abonnement er du medlem i en måned som starter altid fra 1 pågældende måned. Du kan altid afmelde fra medlemskabet når som helst via ”min konto”.

Efter din betaling for medlemskab/abonnement for du tilsendt kvittering for din betaling pr. mail.

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement ved at sende os en email til denne: aknuuk@ak.gl eller log ind til vores hjemmeside og afmeld dit medlemskab via ”min konto”.

Der er ikke binding på abonnementet, derfor kan du i hver tid opsige dit abonnement.

Har du opsagt og betalt forud for dit abonnement, refunderes der ikke for det betalte abonnements periode.

Manglende betaling eller nægtet modtagelse af dit abonnement fritager dig ikke for betaling og betragtes ikke som en opsigelse.

Betaling

Du betaler med dit kreditkort ved første betaling for dit abonnement, for fremtidig betalinger trækker vi automatisk fra dit kort via PBS indtil du afmelder dit abonnement via ”min konto” eller ved at sende en mail til: aknuuk@ak.gl

For fornyelse af medlemskab/abonnement sker det automatisk, vi trækker medlemskontingentet fra dit kreditkort.

Har du fået ny kreditkort hvor du ikke bruger dit gamle kort længere? Så kan vores system ikke trække medlemskontingentet automatisk, så er du nødt til at forny dit medlemskab/abonnement manuelt via “min konto” fra vores hjemmeside så vi kan benytte/gemme din nye kort for fremtidig automatiske betalinger.

Prisen for at medlemskab/abonnement er DKK 499,- hver måned.

Der tillægges ikke moms på prisen da Grønland er fritaget for moms.

Ændringer og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af abonnementsbetingelser. Vi forbeholder os retten til at godkende ordren. En ordre kan eventuelt afvises, hvis du det seneste år har misligholdt dine betalingsforpligtelser over for ak.gl. Varsling af ændringer, herunder prisstigning, fremgår i særskilt meddelelse på vores hjemmeside, e-mail/betalingsoversigt.

Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har betalt for dit medlemskab. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen.

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har til enhver tid ret til indsigt i og til at berigtige dine oplysninger ved at kontakte ak.gl. Oplysningerne anvendes til at administrere dit abonnement, bestillinger, betalinger og evt. deltagelse i konkurrencer samt til information og markedsføring via telefon, post, e-mail og sms, i det omfang lovgivningen giver mulighed for det. Ønsker du ikke disse informationer, tilbud, fordele og nye tiltag fra ak.gl, kan du ændre dine personoplysninger ved henvendelse til ak.gl’s Kundeservice eller ved at benytte ”Min konto” på ak.gl.

Kontakt os på e-mail: aknuuk@ak.gl hvis der er noget, du er i tvivl om.

Atorfillit Kattuffiat