Skip to content

FORENINGER

Foreningen Kigut

Klinikassistenter, tandplejere og tandteknikere i den offentlige sektor

Kære medlemmer af KIGUT

 

KIGUT’s Feriefrirejsefond har den 26. november 2020 afholdt møde vedr. ferierejseafviklinger sammenholdt med fondens økonomi. Fonden financieres ved månedsvise indbetalinger fra arbejdsgiverne, der lige nu ligger på 350 kr. månedligt pr. medarbejder. Fondsmidlerne financierer administration af fonden samt støttetildeling til ferierejseafvikling. Ferierejsefonden kunne under mødet konstatere, at der på nuværende tidspunkt udbetales langt mere i støtte til feriefrirejser end der indbetales tilskud fra arbejdsgiverne. Dette har medført at fonden realiserer et underskud hvert år. Derfor har Ferierejsefonden besluttet følgende:

 

Der ydes i ferieåret 2021 (1. februar 2021 til 31. januar 2022) alene støtte til den ansattes ferierejseafvikling svarende til et maksimumbeløb på 8.400 kr. Hvis hele rejsehjemlen er billigere, ydes der alene støtte til det faktiske beløb. Rabatter ydet af et rejsebureau skal om muligt udnyttes.

 

Ferierejsefonden har desuden besluttet at vurdere maksimumsbeløbet årligt, hvorfor maksimumsbeløbet for ferierejseafvikling i 2022 besluttes ultimo 2021.

 

Er der spørgsmål bedes disse rettet til Feriefrirejsefondens bestyrelse. Spørgsmål vedr. administrering af ferierejseafvikling kan rettes til Atorfillit Kattuffiat.

 

Med venlig hilsen

KIGUT’s feriefrirejsefonds bestyrelse

no_image

Jonna Johansen

Formand

KA

no_image

Ruth Mathæussen

Næstformand

KA

no_image

Bia A. Broberg

Bestyrelsesmedlem

KIG

no_image

Henriette Olsen

Bestyrelsesmedlem

Tekniker

no_image

Ane Marie Geisler

Bestyrelsesmedlem

KIG

Trykker du på knappen, vil du finde formularen for Kigut feriefrirejsestøtte

Har du brug for rådgivning eller har brug for hjælp?

Få kontakt til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Log ind