Skip to content

Betingelser

Betingelser og retningslinjer for brugen af ak.gl

 

Inden du begynder at bruge ak.gl skal du først acceptere nedenstående vilkår. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du ikke fortsætte med at oprette en profil på ak.gl.

Alt indhold der er tilgængeligt på ak.gl er udelukkende til informationsbrug.

Dit medlemskab er personligt

Når du opretter en profil på ak.gl siger du samtidig ja til at modtage nyhedsbreve fra ak.gl med relevante nyheder og oplysninger fra AK.

Handelsbetingelser for betaling af medlemskab på www.ak.gl

www.ak.gl kan du købe et medlemskab af Atorfillit Kattuffiat. Medlemskabet koster 425 DKK pr. måned.

Fortryder du dit medlemskab inden 14 dage fra betalingen, refunderer vi omgående de 425 DKK

Du kan betale med følgende betalingskort: Visa/Dankort, Mastercard og Maestro.

Administrator:

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev, indmeldelse eller køb fra webshop. Her indsamles oplysninger om navn, by, og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Atorfillit Kattuffiat, skal du rette henvendelse på aknuuk@ak.gl eller telefon (+299) 32 25 77.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Når du siger ja til at oprette en profil på ak.gl accepterer du også at der indimellem kan blive udsendt en mail – som vedrører ak.gl – til den e-mailadresse der er registreret til din profil.

Har du en adfærd vi anser for upassende på ak.gl f.eks. overfor andre brugere og/eller reagerer du ikke på de advarsler vi evt. uddeler, forbeholder vi os ret til at slette din profil og dermed udelukke dig som medlem.

Hvis du ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende ak.gl beder vi dig forlade web-stedet øjeblikkeligt.

ak.gl forbeholder sig ret til at ændre vilkårene på siden til et hvert tidspunkt. Vilkårene er gældende for dig som bruger på ak.gl, og du bedes derfor holde dig ajour med dem ved at besøge denne side jævnligt og læse de nyeste retningslinjer og betingelser for at bruge ak.gl.

Med venlig hilsen

Atorfillit Kattuffiat

Kontakt os på e-mail: aknuuk@ak.gl hvis der er noget, du er i tvivl om.

Atorfillit Kattuffiat

Har du brug for rådgivning eller har brug for hjælp?

Få kontakt til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Log ind