50-års jubilæum som ansat i kommunen i Qeqertarsuaq

Hansine Broberg har pr. 1. oktober 2019-mi holdt 50-års jubilæum som ansat i kommunen i Qeqertarsuaq. Nu skal hun i år november 2020 gå på pension efter 51 år ansættelse i det offentlige – kommunen.
Hansine fortæller:

Jeg blev ansat den 1. oktober 1969 og arbejder stadigvæk den dag i dag.

Under min ansættelse har jeg arbejdet i flere forskellige afdelinger og jeg kan sige at jeg har arbejdet fra kommunen hed Qeqertarsuaq Kommune til Qaasuitsup Kommunia og til sidst til Kommune Qeqertalik. Dvs jeg har arbejdet i samme arbejdsplads i Qeqertarsuaq i 50 år.

Jeg blev ansat som tjenestemand den 1. juli 1990 og er stadig ansat som sådan i dag.

Jeg har været ansat som konsulent i arbejdsmarkedskontoret fra 1. november 2000.

Derefter har jeg arbejdet som afdelingsleder under Qaasuitsup Kommunia for offentlig hjælp under midlertidig arbejdsløshed og sygdom  fra den 1. juni 2014 og var ansat som sådan indtil starten af 2020,  hvor jeg nu er

midlertidig ansat som barselsvikar i socialafdelingen med arbejdsopgaver som varetagelse af førtidspensionsansøgninger.

Jeg har haft en tillidsrepræsentant funktion under Atorfillit Kattuffiat i alt 12 år.

Fra Atorfillit Kattuffiat vil vi her gerne takke Hansine Broberg for hendes mangeårige virke i det offentlige og for hendes arbejde som TR for AK og ønsker hende alt godt i hendes fremtidige liv.

Anbefalede Nyheder