AK vil fremover registrere stressramte medlemmer

I 2018 har Atorfillit Kattuffiat oplevet at mange medlemmer bliver uarbejdsdygtige i mere end 14 dage på grund af stress.

Antallet af stressramte er uvist af organisationen. Derfor har Atorfillit Kattuffiat besluttet at man fra 2019 vil registrere og kategorisere stressramte blandt medlemmerne.

Stress er en alvorlig sygdom som kan være forårsaget af flere ting. Det kan blandt andet være mængden af arbejdsopgaver, dårligt arbejdsmiljø, dårlig ledelse, privatliv eller en kombination af de nævnte, der er skyld i at medlemmer bliver stresset.

Grunden til at Atorfillit Kattuffiat vil fremover vil registrere stressramte er, at organisationen vil være bedre til at rådgive medlemmer, finde passende løsninger med arbejdsgivere m.m. Så man kan undgå at stress bliver vedvarende.

Registrering af stressramte medlemmer kan også danne et billede af, hvor, hvordan og hvorfor stress opstår. På den måde kan Atorfillit Kattuffiat blive bedre til at lave forebyggende indsats, yde bedre rådgivning samt at sikre at medlemmer kommer godt videre efter stressperiode.

Anbefalede Nyheder